Residentie d-DEERLIJK

 
 

OP ZOEK NAAR EEN LUXE APPARTEMENT IN EEN GROENE OMGEVING?

Er zijn 3 types appartementen met twee of drie slaapkamers zodat u de woonruimte kunt kiezen die bij uw levensstijl past tijdens en na uw actieve loopbaan. Deze hebben een afzonderlijke ingang en zijn bereikbaar met lift of trap. Bij de indeling van de ruimtes hebben onze gerenommeerde architecten rekening gehouden met alle noden van de hedendaagse bewoner : ruimte, licht, comfort en privacy. Elk appartement heeft een individueel terras en berging.

Het gebouw van d-Deerlijk zorgt voor een duurzaam karakter met een warme tijdloze toets. De met zorg gekozen kwaliteitsmaterialen garanderen u een maximum aan comfort, levenskwaliteit en hedendaags design.INFO d-DEERLIJK

Stationsstraat 238

8540 Deerlijk

Tel. 056/783.200


INFO Gaver-Immo nv

Mevr. Catherine Bekaert

0478/71 26 50

info@d-deerlijk.be 

Residentie d-DEERLIJK,                      Een duurzaam WOONCONCEPT

Uniek architectonisch en tijdloos gebouw, supergeïsoleerd, geluidswerend en met groendak.

Beveiligde ondergrondse parking voor een 80-tal wagens en tevens grote mooie aangelegde  buitenparking.

Royale luxeappartementen volledig Oost/Zuid gericht met groot terras. Inkomhal, grote leefruimte met schuiframen, een open keuken, 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers en bergruimte. Zeer rustgevende  voortreffelijke terrassen met bergruimte.

TOPLIGGING

  1. 1.Zeer goede ligging en verbinding. Op wandelafstand van het gekende natuurreservaat “de Gavers” waar je bijzondere natuurwandelingen kan maken in de bossen en langs het meer van “de Gavers”.  Directe verbinding met de ringbaan N36 en het op en afritten complex nr 4 Deerlijk van de autostrade E17.  Slechts enkele  kilometers van de Vlaamse Ardennen, Kortrijk, Waregem, Roeselare, Gent, Rijsel.

  2. 2.In de directe omgeving vind je op wandelafstand zijnde van 50m tot 200m Meubelen Gaverzicht en Okay, de verszaak Gaverdal met groenten en fruit, bakkerij Stefaan Deknudt en slagerij Joost.

  3. 3.Ook wordt er vrij binnenkort werk gemaakt van een uniek sportcomplex aan de andere zijde van de straat met voetbalterreinen,  looppistes, groenparking, enz....